Zwembad Liner op maat gemaakt

Als uw zwembad destijds ook geleverd is als een soort van bouwpakket (meestal bestaan die uit een staalwand of een houten constructie) dan is de kans groot dat uw zwembad een kant- en klare liner heeft die destijds volgens de afmetingen van uw bad op maat is gemaakt in de fabriek. Bij ons kunt u dan ook zonder problemen een nieuwe zwembad liner bestellen in de door u opgegeven maten.

Ook als u zelf een zwembad gaat bouwen is het mogelijk hiervoor een kant- en klare zwembadliner te laten maken. U moet dan niet vergeten om er ook een ophangprofiel en blokkeerstrips bij te bestellen waaraan de foliezak kan worden gemonteerd.

Tradition Liners

Protect 33 Liner

Dreamliner

Laat je Liner door ons monteren

Uit ervaring kunnen wij u melden dat het monteren van een kant en klare zwembadliner niet altijd even gemakkelijk gaat. Vooral het plooivrij krijgen van het geheel is een vak apart en daarom voor een leek bijna onmogelijk. Zeker als het zwembad een wat groter formaat heeft (laten we gemakshalve spreken voor een zwembad groter dan 28 vierkante meter) is het een lastige klus omdat dan ook het gewicht van de foliezak gaat meetellen. Wij raden dan ook altijd aan om bij het vervangen van zwembadfolie de overweging mee te nemen om het door ons opnieuw door folie te laten bekleden. Ook bij bestaande zwembaden met een kant en klare zwembadliner kunnen wij een 1,5 mm dikke gewapende Alkorplan zwembadfolie aanbrengen.

Offerte aanvragen of andere vragen?

Vul het formulier in!

I.v.m. extreme drukte en vraag naar zwembadfolie is het voor ons momenteel helaas niet mogelijk om uw aanvraag goed te behandelen. U kunt gewoon een aanvraag doen echter zal het min. 2-4 weken duren tot dat wij uw aanvraag kunnen behandelen.