Protect 33 Liners

De Protect 33 liner is voorzien van een PVC-hars welke de absorptie van water tegengaat en plooivorming voorkomt. De chemische samenstelling van het hars is beter bestand tegen oxidatie en biedt zo hoge weerstand tegen chloor en UV. De liner kan geheel op maat gemaakt worden.

Op-maat-gemaakt

Behandeld tegen vlekken

Dikte 75/100

Uitstekend bestand tegen veroudering

Max. 33°C watertemperatuur

Liners in effen kleuren

De Tradition liners kunnen gefabriceerd worden in allerlei verschillende effen kleuren. Bekijk hiernaast het assortiment aan effen kleuren

Liners met bedrukte patronen

De Tradition liners kunnen ook besteld worden bij ons met een patroon. bekijk hiernaast de mogelijkheden

Liners in effen kleuren

De Protect 33 liners kunnen gefabriceerd worden in allerlei verschillende effen kleuren. Bekijk het assortiment aan effen kleuren

Liners met bedrukte patronen

De Protect 33 liners kunnen ook besteld worden als anti-slip liner. Bekijk het assortiment.

Afwerkboorden

De Protect 33 liners kunnen boven afgewerkt worden met een afwerkboord. Deze boorden komen in verschillende designs.

Laat je Liner door ons monteren

Uit ervaring kunnen wij u melden dat het monteren van een kant en klare zwembadliner niet altijd even gemakkelijk gaat. Vooral het plooivrij krijgen van het geheel is een vak apart en daarom voor een leek bijna onmogelijk. Zeker als het zwembad een wat groter formaat heeft (laten we gemakshalve spreken voor een zwembad groter dan 28 vierkante meter) is het een lastige klus omdat dan ook het gewicht van de foliezak gaat meetellen. Wij raden dan ook altijd aan om bij het vervangen van zwembadfolie de overweging mee te nemen om het door ons opnieuw door folie te laten bekleden. Ook bij bestaande zwembaden met een kant en klare zwembadliner kunnen wij een 1,5 mm dikke gewapende Alkorplan zwembadfolie aanbrengen.

Offerte aanvragen of andere vragen?

Vul het formulier in!

I.v.m. CoVid-19 zijn de levertijden langer dan normaal. Houd vooralsnog rekening met 4-5 weken levertijd. 

  Afwerkboorden

  De Tradition liners kunnen boven afgewerkt worden met een afwerkboord. Deze boorden komen in verschillende designs.

  Laat je Liner door ons monteren

  Uit ervaring kunnen wij u melden dat het monteren van een kant en klare zwembadliner niet altijd even gemakkelijk gaat. Vooral het plooivrij krijgen van het geheel is een vak apart en daarom voor een leek bijna onmogelijk. Zeker als het zwembad een wat groter formaat heeft (laten we gemakshalve spreken voor een zwembad groter dan 28 vierkante meter) is het een lastige klus omdat dan ook het gewicht van de foliezak gaat meetellen. Wij raden dan ook altijd aan om bij het vervangen van zwembadfolie de overweging mee te nemen om het door ons opnieuw door folie te laten bekleden. Ook bij bestaande zwembaden met een kant en klare zwembadliner kunnen wij een 1,5 mm dikke gewapende Alkorplan zwembadfolie aanbrengen. Bekijk ons kopje “folie gemonteerd” voor meer informatie hierover.

  Offerte aanvragen of andere vragen?

  Vul het formulier in!

  I.v.m. CoVid-19 zijn de levertijden langer dan normaal. Houd vooralsnog rekening met 4-5 weken levertijd.