Bent u al een tijdje de gelukkige eigenaar van een zwembad? Wij hopen dat het u nog steeds enorm bevalt. Het kan echter wel zo zijn dat er op dit moment grondig onderhoud aan het zwembad nodig is. Door bepaalde omstandigheden kan de liner, de lamellen of de andere onderdelen van uw zwembad beschadigd zijn.

Deze schade is enorm vervelend, wij willen u daarom graag helpen met uw zwembadreparatie. Onze professionele medewerkers kunnen verschillende onderdelen van uw zwembad repareren.
Het kan zijn dat u eigenaar bent van een vrij ‘oud’ zwembad. Door de jaren heen kunnen verschillende onderdelen van een zwembad verouderen, dit proces wordt versnelt door slecht onderhoud.
Het kan zijn dat u door verkleuring of beschadiging een nieuwe liner overweegt. Bij een beschadiging ligt een zwembad lek namelijk al gauw op de loer. Het kan ook zo zijn dat uw huidige zwembadfolie niet meer bij uw huis en tuin stijl past.

Het is voor u mogelijk om uw liner te vervangen. U kunt bij ons aankloppen voor een op maat gemaakte liner voor in uw zwembad. U kunt zelf bepalen welke kleur of formaat deze liner moet worden. Wat ook kan is dat wij met gewapende folie bij u langskomen – bijvoorbeeld van het merk Alkorplan (ook wel Alkor of Renolit genoemd) of Elbe – en dit ter plaatse bij u in het zwembad lassen.
Voor meer informatie over de verschillende zwembadliners kunt u hier kijken.

Het is belangrijk dat wanneer onderdelen uit uw zwembad kapot zijn, u deze vervangt. Dit voorkomt dat u meer schade oploopt aan uw zwembad. Wanneer uw zwembadfolie kapot is kan dit zorgen voor lekkage en een zwembad lek wilt u natuurlijk voorkomen.

De zwembad liner kan door de jaren heen beschadigen of verkleuren. Onze specialisten kunnen voor u uw liner vervangen. Door de plaatsing van een gloednieuwe liner zal uw zwembad er weer prachtig uitzien en weer goed beschermt zijn. Voor meer informatie zou ik u willen verwijzen naar de pagina over Zwembadfolie en zwembadliner.

Het kan ook gebeuren dat andere onderdelen van uw zwembad zoals leidingwerk of de pomp schade oplopen. Ook dan is het belangrijk om de schade snel te herstellen. Zwembadreparatie is echt vakmanschap. Het is daarom ook belangrijk dat u deze klus door een professional laat doen. Wij zouden u daarom graag doorverwijzen naar aperfectpool.nl. Hier kunt u meer informatie vinden over reparaties en de kosten van een zwembadreparatie.