Voor vele mensen is de aanschaf van een eigen zwembad een droom die werkelijkheid wordt. Een zwembad biedt een plek van ontspanning en beweging in één voor het hele gezin!
Wanneer u een zwembad aanschaft is het natuurlijk belangrijk dat deze veilig is en een lange levensduur heeft.  Bij de bouw van uw zwembad is het daarom belangrijk om producten uit te kiezen die uw zwembad levenslang mooi houden.
Wij willen u helpen de beste producten te kiezen die bij uw zwembad passen!

Voor de beste bescherming van uw zwembad kunt u bij ons zwembadfolie bestellen. Zwembad folie is een soort beschermlaag die in uw zwembad wordt geplaatst. Naast dat het uw zwembad een prachtige uitstraling geeft, helpt het ook om uw zwembad goed te beschermen en waterdicht te houden. Zwembadfolie is in verschillende  kleuren te verkrijgen.
Zwembadfolie, ook wel zwembadliner genoemd, is er in twee verschillende varianten. Er is kant-en-klare zwembad folie en er is op maat gemaakte zwembad liner. Hieronder staan de twee verschillen uitgelegd:

 

Zwembad folie kant-en-klaar
Een kant-en-klaar zwembad folie wordt voor u ontworpen doormiddel van een computer. Het is een folie die precies op maat wordt gemaakt in de foliefabriek.
Het zwembad folie zal geproduceerd worden en kant-en-klaar in een pakket bij u thuis worden geleverd. U kunt dit folie vergelijken met een grote zak die in het zwembad wordt geplaatst. Doordat het folie iets kleiner wordt geproduceerd zal het in het zwembad perfect straktrekken. Zo bent u verzekerd van een vouwloos en plooiloos zwembad.
Deze zwembadfolie is erg populair en ook wat goedkoper dan de ter plaatse op maat gemaakte zwembadliner.
Meer informatie over kant-en-klare zwembad folie vind u hier.


Zwembad liner op maat gemaakt
De zwembadliner op maat laten maken is vaak mooier dan een klant-en-klaar folie. Bij een zwembad liner die op maat gemaakt wordt komen onze professionele installateurs persoonlijk bij u thuis om het folie op maat te maken. Deze zwembad liners zijn een heel stuk dikker en kunnen daardoor uw zwembad nóg beter beschermen.
Deze zwembadliner is kwalitatief een heel stuk beter maar daardoor wel een stukje duurder dan het kant-en-klare zwembad folie.
Meer informatie over deze zwembadliner vind u hier.

Het ontwerpen en installeren van zwembad folie is onze specialiteit. Zwembadfolie kopen kunt u bij ons het beste doen. Wij zullen uw folie met grote zorg ontwerpen en onze medewerkers staan voor uw klaar om de zwembad liner precies op maat te installeren. Dus zwembadliner kopen is niet langer een zorg voor u, maar een klus voor ons!