Waarom APP Nederland v.o.f.? Waarom wij de juiste keuze zijn.

APP Nederland v.o.f. is een ervaren groeiende firma welke zich in 2002 heeft gevestigd en zich toelegt op artikelen waarmee u het plezier in en rondom uw huis kunt vergroten. Hierbij kunt u o.a. denken aan zwembaden, sauna’s en spa’s.

Wij hebben de beschikking over een groot eigen magazijn. Hierdoor hebben wij een grote grijpvoorraad aan artikelen zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Dit betreffen de courante artikelen zoals chemicaliën, appendages en de kleinere zwembaden maar ook artikelen zoals automatische bodemzuigers, oprolsystemen, zwembadtrappen en zwembadpompen.

Op het gebied van zwembadfolie kunnen wij alles voor u betekenen.
Het meest eenvoudig zijn de kant en klare liners. Deze zijn er in standaard maten (zie kopje ‘kant en klaar‘) maar deze kunnen ook in de fabriek op maat gemaakt worden in de door u opgegeven maten (zie kopje ‘op maat gemaakt‘).

Kiest u voor meer kwaliteit dan kiest u voor onze 1,5 mm dikke gewapende Alkorplan zwembadfolie. Deze rollen kunt u los bij ons kopen (zie kopje ‘op rol‘) maar het behoort ook tot de mogelijkheden dat wij dit bij u komen lassen (zie kopje ‘gemonteerd‘).

Alle bijbehorende accessoires zoals ophangprofielen, beschermvilt, etc. leveren wij uiteraard ook (zie kopje ‘overige‘).

Wij zijn gevestigd op Argon 28 te Oud-Gastel. U kunt hier altijd onaangekondigd langskomen al doet u er wel goed aan om vooraf een afspraak met ons te maken. Zo bent u er zeker van dat er iemand met voldoende kennis op dat moment aanwezig is om u te informeren.

Wij wensen u veel plezier toe op deze website en hopen ook u binnenkort als tevreden klant van APP A Perfect Pool te mogen begroeten.

X